Roder HTS Structures

FÖRSÄLJNING – Skräddarsydda strukturer

RÖDER HTS HÖCKERS specialprojektavdelning kan designa och tillverka skräddarsydda strukturer för de flesta användningsområden från start till avslutat projekt.

Åratals erfarenhet, kombinerat med användning av den senaste tekniken är nyckeln till framgång inom detta område. Våra designers och tekniker kan falla tillbaka på mer än ett halvt århundrades kombinerad erfarenhet inom tillverkning av skräddarsydda strukturer med fri spännvidd. Detta, tillsammans med vår användning av det allra senaste inom CAD-teknologi och CNC-precisionstillverkningsutrustning, gör det möjligt för RÖDER HTS HÖCKER att omvandla de flesta konceptidéer till verklighet.

Strukturerna designas och levereras i enlighet med kundens särskilda krav. En särskild specifikation kan exempelvis kräva att strukturen har extra hög förmåga att motstå snö- eller vindbelastning. I de flesta fall kan vi uppfylla kundens specifikationer från en standardkonstruktion med ett plan till ett fullständigt isolerat välkomstcentrum med flera våningar.

Våra bevisade meriter vad gäller tillhandahållande av skräddarsydda strukturer förstärks ytterligare genom vår förmåga att kunna tillhandahålla erfaren installations- och projekthanteringspersonal. Denna resurs är en av de starkaste sidorna hos RÖDER HTS HÖCKER och är alltid tillgänglig för vår globala kundbas. Från tillhandahållande av en enskild installationstekniker för att undervisa och leda ett kundteam under den inledande installationen till en fullständig projekthanteringstjänst som fungerar som en ledande entreprenör – vi erbjuder våra kompletta leverans- och installationstjänster över hela världen.

Kontakta RÖDER HTS HÖCKER idag för att diskutera ditt skräddarsydda designprojekt.