Roder HTS Structures

Om RÖDER HTS HÖCKER GmbH

Högkvalitetsprodukter från ett namn du kan lita på

RÖDER HTS HÖCKER GmbH är ett prisbelönt företag som är specialiserat på design, tillverkning och leverans av tillfälliga och halvpermanenta nedmonterbara tältsystem med fri spännvidd. Man levererar till både privat och offentlig sektor, inklusive evenemangs- och eventindustrin, militären, hjälporganisationer, detaljhandeln och industrin i allmänhet.

Familjenamnet Röder har över 50 års erfarenhet inom tältindustrin. Det nya företaget grundades 2001 av den ledande industriexperten Heinz Röder. Heinz, som är känd för sitt nytänkande inom industrin, har nästan ett halvt århundrades erfarenhet och kunskap som han har förvärvat under åren som ägare av Röder AG. Röder AG, som grundades 1959, såldes 1994 när Heinz Röder överlämnande ansvaret för företaget.

Företaget har genomgått en snabb tillväxt sedan starten och anses idag vara en ledande global aktör inom sin specialiserade marknad. Företaget tillverkare ett brett sortiment av självstående, modulära tältstrukturer med fri spännvidd, som är tillgängliga med spännviddsintervall från 3,00 m – 60,00 m.

Innovation och teknologi är företagets huvudsakliga drivkrafter och betydande investeringar i produktionsprocesserna spelar en viktig till i företagets stadiga utveckling. Företaget fortsätter att investera i sin moderna tälttillverkningsanläggning på 64 000 m², som ligger i regionen Kefenrod, Tyskland. Anläggningen gör det möjligt för företaget att tillverka sitt breda sortiment av högkvalitativa produkter på plats. Detta säkerställer att kunderna kan erbjudas en optimal servicenivå, inklusive korta tillverkningstider, kvalitetskontroll, konkurrenskraftiga priser och produkter som är designade och tillverkade med högsta möjliga kvalitetsstandard.

Företaget har för närvarande en direkt arbetsstyrka på mer än 130 personer, där majoriteten har varit anställda sedan företagets början. Alla anställda är ytterst kompetenta och utbildade inom sina respektive områden och uppmuntras att lära sig nya färdigheter och utvecklas professionellt inom organisationen. Företaget är stolt över sin förmåga att få sina anställda att stanna kvar och sina positiva anställningsideal.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig och förse dig med produkter som kommer att imponera med sin höga kvalitet och hållbara och nytänkande design.