Roder HTS Structures

Design och tillverkning

Ledare inom precisionstillverkade tältsystem

Vår strävan efter kvalitet återspeglas i produkterna vi designar och tillverkar. Alla produkter från RÖDER HTS HÖCKER genomgår rigorös strukturell designanalys, vilket garanterar att våra produkter kommer att tillhandahålla oöverträffad prestanda under sin livscykel.

RÖDER HTS HÖCKERS produkter designas, utvecklas och tillverkas vid vår ISO 9001:2000-certifierade tillverkningsanläggning i Kefenrod, Tyskland. Nytänkande och teknologi utgör de viktigaste beståndsdelarna i företagets filosofi. Betydande investeringar i tillverkningsprocessen är av fundamental betydelse för våra fortsatta framgångar. Detta stadiga investeringstänkande säkerställer att företaget uppnår kontinuerligt höga nivåer vad beträffar produktkvalitet, effektivitet och produktivitet.

Nyckelstyrkor inom design och tillverkning:

  • Företaget bedriver sin verksamhet från en modern tillverkningsanläggning på 64 000 m², som är designad och byggd specifikt för högvolymstillverkning av vårt breda sortiment av tillfälliga tältstruktursystem och tillbehörsprodukter.
  • Anläggningen har förmågan och kapaciteten att fungera 24 timmar om dygnet, vilket möjliggör ett produktionsresultat på upp till 60 000 m² av färdig tillfällig strukturprodukt per vecka, som säkerställer att hög produktefterfrågan och fasta leveranstider kan uppfyllas året runt.
  • Ett omfattande avdelning för teknisk design och strukturell analys, fullständigt utrustad med den senaste programvaran, inklusive industriledande program som AutoCAD och Strucad. Ett starkt åtagande att investera i ny teknologi möjliggör både ny produktdesign och skräddarsydd design, projekten utförs med högsta kvalitet, lösningar baserade på value engineering som uppfyller de exakta kraven.
  • Den strömlinjeformade anläggningen innehåller sex specialbyggda tillverkningshallar, som samtliga är utrustade med överliggande kransystem som möjliggör friktionsfritt produktflöde genom hela produktionsprocessen, från råmaterial till färdig produkt.
  • Alla primära stomkomponenter (stolpar, bommar, åsar och gavelramverk) tillverkas av en av fem höghastighetsrobotmaskiner av typen CNC, 5-axel (Computer Numerically Controlled). Dessa avancerade produktionsmetoder erbjuder en oöverträffad nivå av precisionstillverkning, vilket ger en perfekt utformad slutprodukt.
  • Alla stomkomponenter underkastas rigorös kvalitetskontroll och procedurer för slutgiltig inspektion. Efter den slutgiltiga inspektionen, förpackas produkterna och förbereds för leverans till kunderna.

Hela fabriksverksamheten understöds till fullo av ett pålitligt infrastruktursystem som gör det möjligt för oss att tillverka våra världsledande tältsystem med fri spännvidd och tillbehör på ett effektivt och ändamålsenligt sätt.

JW Player goes here