Roder HTS Structures

Tent Expo

TENT-EXPO är den världsberömda årliga “in-house”-utställningen inom sektorn för internationella evenemang och tillfälliga strukturer.  Utställningen, som nu går in i sitt tionde år, visar det varierande utbudet av struktursystem med fri spännvidd som erbjuds av RÖDER HTS HÖCKER, tillsammans med företagets senaste produktnyheter och tillbehörsprodukter. Evenemanget erbjuder även produktdemonstrationer och informativa rundturer i RÖDER HTS HÖCKERS tillverkningsanläggning.

Utöver RÖDER HTS HÖCKERS produkter, omfattar utställningen även andra ledande leverantörer av utrustning relaterad till evenemangsindustrin, som kommer från hela världen för att ställa ut sina produkter och tjänster. Här ingår bland annat möbler, evenemangs-/inventeringsprogramvara, invändig beklädnad och HV/AC-leverantörer.

Inträde till utställningen är gratis och inkluderar förfriskningar i form av mat och dryck under evenemanget. För dem som anländer från andra länder, tillhandahåller RÖDER HTS HÖCKER dessutom hotellogi och flygplatstransfer till och från utställningen.

Evenemanget har växt och lockar numera mer än 2 000 besökare under det fyra dagar långa evenemanget som hålls i november på det specialbyggda mässområdet Wächterbach i Tyskland.

Anslut dig till oss på Tent Expo 2018 – Registrera dig nu