Roder HTS Structures

Varför använda RÖDER HTS HÖCKER

Tillfälliga kvalitetsmiljöer från ett namn du kan lita på

RÖDER HTS HÖCKER GmbH arbetar i enlighet med en kontinuerlig förbättringspolicy inom hela företaget. Regelbunden utvärdering av servicenivåer, marknadstrender, prissättning och drift gör det möjligt för RÖDER HTS HÖCKER GmbH att leverera optimal service och produktsortiment till sin globala kundbas.

Nyckelstyrkor för RÖDER HTS HÖCKER GmbH:

  • En berömd tysk tillverkare av paviljongtältsystem och industribyggnader.
  • Ett brett utbud av över 600 olika temporära byggnadssystem för olika användningsområden.
  • Modern produktionsanläggning med förmåga att tillverka upp till 60 000 m² nya strukturer per vecka.
  • Komponenterna är CNC-tillverkade och avslutas för hand för att säkerställa en konsekvent högkvalitetsfinish.
  • Särskilt tillsatt tekniskt team med CAD / CAM-designers och stabilitetstekniker för specialbeställda projekt.
  • Europeisk standard garanterar högkvalitativa, professionellt tillverkade och fullständigt certifierade tältstrukturer.
  • Teknisk säljpersonal in-house, strategiskt utplacerad över hela världen som tillhandahåller lokal kunskap och support.
  • Korta produktionstider kan alltid uppnås, oberoende av beställningens storlek.
  • Ett globalt känt märke du kan lita på – finns aldrig någon anledning till oro.
  • Konkurrenskraftig prissättningspolicy inom hela produktsortimentet – säkerställer att kunderna blir nöjda.

Produkter – Vi erbjuder ett urval av mer än 600 tillfälliga standardstrukturer att välja mellan. De flesta är tillgängliga för leverans inom endast 15 arbetsdagar från datumet för beställningsbekräftelsen. Vår erfarna personal kommer att föreslå den mest lämpliga produkten för dina krav från vårt breda sortiment. Vi har alltid din budget i åtanke och säkerställer att vi tillhandahåller den produkt som är mest lämpad för dig och det specifika användningsområde du behöver, till bästa möjliga pris på dagens marknad.

Service – När du kontaktar oss kommer du att tala direkt med en av våra över 40 globalt utplacerade tekniska försäljningsexperter som via sin förståelse för dina specifika behov kommer att tillhandahålla dig med en temporär byggnadsstruktur som kommer att uppfylla dina exakta krav.

Vår strävan – Vi strävar efter att tillhandahålla en förstaklassig produkt och service, som resulterar i total kundtillfredsställelse. Vi är alltid tillgängliga för att besvara dina allmänna och tekniska produktfrågor – vår målsättning är att tillhandahålla ett svar inom 24 timmar från ditt samtal.

Kvalitetssäkring – Alla våra produkter har fullständig garanti, som backas upp av förstaklassig service och våra kunder kan ha fullständigt förtroende för både våra produkter och vårt hantverk. Vi har åratals erfarenhet inom design, tillverkning och leverans av tillfälliga tältstrukturer.

Ta nästa steg och kontakta RÖDER HTS HÖCKER GmbH idag.