Roder HTS Structures

UTHYRNING & FÖRSÄLJNING – Industribyggnader

RÖDER HTS HÖCKER är ledande inom design, leverans och installation av tillfälliga lagerlokaler och tillfälliga byggnader för både halvpermanent och permanent användning.

Vårt sortiment av innovativa modulära tillfälliga byggnader, som är tillgängliga för både långtidsuthyrning och försäljning på global basis, erbjuder kunderna omedelbara lösningar för skyddade utrymmen som är lämpliga för en mängd olika industriella och specialiserade användningsområden.  Här ingår: tillfälliga lagerlokaler för allmänt bruk, logistik- och distributionsanläggningar, skyddade utrymmen för hjälpåtgärder, fabriker, försäljningslokaler, utställningshallar, luftfart, hamnar, militära anläggningar och fritidsanläggningar.

Affärs- och industribyggnader erbjuder oslagbar kvalitet, mångsidighet och värde för pengarna i jämförelse med traditionella byggnadsmetoder.  De kan monteras, byggas ut, monteras ned eller omplaceras med minimala avbrott och oöverträffad monteringshastighet jämfört med traditionella byggnadsmetoder.

Standarstrukturerna är tillgängliga med fria spännvidder på 5,00 m, 7,50 m, 10,00 m, 12,50 m, 15,00 m, 17,50 m, 20,00 m, 25,00 m och 30,00 m med standardtakhöjder på 3,20 m, 4,20 m, 5,20 m och 6,20 m (andra bredder och takhöjder är tillgängliga på begäran). Byggnaderna är tillgängliga i både oisolerade och isolerade versioner, i kombination med ett brett utbud av tillbehörskomponenter som tillval.

Som ett komplement till vårt omfattande sortiment av strukturer kan vi tillhandahålla resurser för installation och projekthantering med erfaren personal. Från tillhandahållande av en enskild installationstekniker till att skicka ett komplett projekthanteringsteam som agerar som en ledande entreprenör, kommer vår erfarna konstruktionspersonal att arbeta tillsammans med ditt team under hela projektet för att säkerställa total tillfredsställelse och total projektframgång.

Kontakta RÖDER HTS HÖCKER idag för att diskutera ditt nästa projekt.